Transal Denizcilik ve Maaşları

efekaptan
Temmuz 21, 2019

Transal Denizcilik firması 2. Dünya savaşı dönemlerinde Gaziantep ilinde kurulan bir firmadır. Uluslararası anlamda önemli bir yere sahiptir. Petrol taşımacılığı ve daha birçok taşımacılık işlemi yapan firmanın son on beş yıl içinde gelişimi göze çarpmaktadır. Firma şu an bünyesinde kullandığı gemileri en düşüğü 2009 model olacak şekilde yenilemiştir. Şu anda petrol ve kimyasal tankerlerden 6 tanesine sahiptir. Bu sayede ülkeler arası deniz ticaretinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Firmanın son dönemlerde hem gemilerini yenilemesi hem de sektörde yükselmesi şirketin başarı grafiğine örnektir. Şirket Mehmet Altınbaş tarafından kurulmuştur. Altınbaş şirketin kurulma tarihinden itibaren oldukça önemli işlere imza atmıştır.

 

Transal Denizcilik Firmasının Kuruluş Amacı

Transal Denizcilik şirketinin kuruluş amacı uluslararası ticareti geliştirmektir. Bu ticaretin gelişmesi açısından denizyolunu oldukça verimli kullanmayı hedefleyen şirket günümüzde kimyasal ve petrol taşıma firmalarının başında gelmektedir. Donanımlı gemileri ve tankerleri sayesinde sorunsuz hizmet veren firma günümüzde sadece taşıma hizmeti vermemektedir. Bunun yanında gemilere teknik destek ve gemilerle ilgili tüm sorunlar rota bilgisi ve daha birçok denizcilik konuları hakkında hizmet vermektedir. Filosu oldukça geniş olan şirketin gelişimi tamamı ile gözleme dayanmaktadır. Şirket çevrede gelişime açık birçok taşımacılık işlerine yatırım yapmaktadır. Gözlemcilik açısından oldukça gelişmiş olan şirket bu sayede gelişime açık bölgelere yatırım yapmaktadır. Özellikle petrol taşımacılığına çok yoğun bir bütçe ayıran şirketin filosu hem gelişmekte hem de genişlemektedir.

 

Transal Denizcilik Firmasının Hedefleri

Transal Denizcilik şirketi özellikle petrol taşımacılığında ülkede görülmemiş şeyler yapmak istemektedir. Bu taşımacılığın yapılması sırasında ne doğaya ne de insanlara zarar verilmemesinden temel gayedir. Şirketin bir diğer hedefi ise emniyet ve kalite konusunda en verimli duruma gelmektir. Bu sayede hem çalışma ortamı güvenli hem de yapılan iş kaliteli olacaktır. Şirket bir diğer hedefi olarak uzun vadeli planlar yapmaya odaklanmış durumda bu sayede günü kurtarma değil de geleceğe yatırım planları yapılmakta, yarının sorunu şimdiden çözülmektedir.

 

Transal Denizcilik Firmasının Gemileri

Şirketin filosunda 8 adet tankerli gemisi bulunmaktadır. 6 tanesi kimyasal 2 tane petrol olmak üzere 8 adet tankerli gemisi bulunmaktadır.

Gemilerin isimleri şunlardır;

SAPPHIRE-T Yabancı bayrak  Petrol / Kimyasal Tanker

TURQUOISE-T Yabancı bayrak  Petrol / Kimyasal Tanker

TOPAZ-T Yabancı bayrak  Petrol / Kimyasal Tanker

DIAMOND-T Yabancı bayrak  Petrol / Kimyasal Tanker

PEARL-T Yabancı bayrak  Petrol / Kimyasal Tanker

RUBY-T Yabancı bayrak Petrol / Kimyasal Tanker

Firma bünyesinde çalıştırmakta olduğu tüm personeli titizlikle seçmektedir. Gemi kiralama şirketi olarak kurulan firma şu anda taşımacılık ve bilgilendirme hizmeti vermektedir. Firma ülkemizde kimyasal açıdan filosu en zengin şirketlerdendir.

Transal Denizcilik Maaşları

Kaptan/Baş Mühendis 4+1 toplam 11.000 USD

2.Kaptan/Mühendis 4+1 toplam 8.000 USD

Zabitan 4+1 toplam 4.100 USD

Reis-Fiter-Aşçı-Lostromo-Pompacı 4+1 toplam 2.400 USD

Usta Gemici-Yağcı 4+1 toplam 1.900 USD

ADRES=Yeşilköy Mah. Atatürk Cd. No:12, EGS Business Park Blokları, B2 Blok, Kat:5, Ofis No:205-208
34149 Bakırköy İstanbul Türkiye

Telefon: +90 212 465 83 50 Faks: +90 212 465 83 40

 

 

Bir Sınav Başlığı Girin
12 Haziran 2016
Geri Sayım Kodu