Pearl Naval Denizcilik ve Maaşları

efekaptan
Temmuz 24, 2019

Pearl Naval denizcilik sürekli olarak değişen denizcilik sektöründe her daim başarılı olmak için çabalar. Kurulduğu an itibari ile hedeflerinde, ortaklarında ve müşterilerinde memnuniyet hiçbir zaman değişmez. Bu nedenle de her iki tarafta tatmin olur. Bunun sonucunda da güzel bir çalışma ortaya çıkar. Şirket üyelerinin hepsine azami bir özen gösterir. Yönetim olarak da ekibin bir parçası olmak adına çalışmalar yaparlar. Hep beraber çalışarak hayatta kolaylık sağlama amacı ile çalışmalarını yerine getirirler. Firmanın istediği durumlardan birisi dünya çapında saygın bir şirket olmaktır. Sınıf onaylı olarak yerine getirilen bir izleme sistemi bulunur. Aynı zaman da planlı bir bakım yapısı bulunur. Müşterilerin ilk tercihi olarak hizmet vermek ve gemi yönetiminde yapılan yüksek standart ile tanınan bir firma olarak hizmet vermeye devam etmek en büyük hedefleri olur.

Pearl Naval Denizcilik Görevleri

Pearl Naval denizcilik hem mürettebatını hem gemiyi hem yükünü hem de çevreyi korumayı amaçlamaktadır. Gemi yönetiminin her zaman iyileşmesi için çabalar. Sıfır kaza, sıfır kirlilik hedeflenir. Müşterilerin ihtiyaçlarını Ulusal standartlarda karşılamak ister. Müşterilerden hiç şikâyet almadan işlerini yerine getirmeyi amaçlar. Denetim de ve şikâyetlerde herhangi bir sorun yaşamadan işleri yerine getirmeyi amaçlar. Birinci sınıf bir gemi yönetimi hizmeti sunmak için çalışır. Kalite de, sağlıkta ve güvenlikte herhangi bir sorun olmadan en iyi hizmeti sunar. Başarısızlık ve riskten yaşanan kayıpların geliştirilmesi ve düzeltilmesi için çalışmalarını sürdürür. Sürekli olarak gelişen firmada kültür her zaman için ayrılmaz bir parça olarak kabul edilir. Çevre korumaya özen gösterilerek işlemler yapılır.

 

Pearl Naval Denizcilik Amaçları

Şirketin en önemli amacı çevreye herhangi bir zarar vermemek ve çevre kirliliğinin önlenmesidir. Yönetimin en doğru şekilde yapılması, piyasa eğilimlerinin doğru bir şekilde incelenmesi önemlidir. Müşterilerin beklentilerinin en doğru şekilde yerine getirilmesi, yönetim incelemelerinin en iyi yapılması, iç denetimin zamanında yapılması önemli amaçlar arasında yer alır. Bütün düzenlemeler ile ilgili elde edilen bilgilere dikkat edilerek uygulamaya geçirilir. Şirket için performansın belirlenmiş olan hedeflere uygun olması gerekir. Belirlenen hedeflerin toplantı sırasında değerlendirilmesi ve gözden geçirilerek kabul edilmesi gerekir. Belirlenmiş olan hedeflerin ölçülmesi aynı zamanda da değerlendirilmesi gerekir. Bu sayede elde bir dizi parametre oluşturulmuş olur.

 

Pearl Naval Denizcilik Hakkında

Pearl Naval denizcilik 2017 yılında kurulmuş olan bir şirkettir. Türkiye’de kurulmuş olan ve operasyon merkezi İstanbul olan bir şirkettir. Birinci sınıf bir gemi yönetimine sahiptir. Aynı zaman da gemilerin kiralanma işlemi, denetim işlemi, müteahhitlik işlemlerini yerine getirir. Şirket yirmi beş yılı aşkın süredir işi yapmaya devam eder.

Pearl Naval Denizcilik Ortalama Maaşları
  • Kaptan-Baş Mühendis 6.700 dolar 5+1
  • I.Zabit-II.Mühendis 5.500 dolar 5+1
  • II.Zabit-III.Zabit-III.Mühendis-Elektrik Zabiti 2.900 dolar 6+1
  • Gv Lostromosu-Fiter-Aşçı 1800 dolar 7+1
  • Usta Gemici-Kamarot 1600 dolar 7+1

NOT:

ADRES: Uprise Elite Rezidans Kat 34 Daire 292 Soğanlık Yeni 34880 Kartal İstanbul/Türkiye

Telefon Numarası: 0 216 510 20 19

 

 

 

 

 

Bir Sınav Başlığı Girin
12 Haziran 2016
Geri Sayım Kodu