Safi Denizcilik ve Maaşları

efekaptan
Temmuz 23, 2019

Safi denizcilik, sektörde profesyonel olarak faaliyet gösteren şirketlerden biridir. Safi Holding bünyesinde yer alan şirket farklı alanlarda faaliyet gösteren bu şirketler grubunun üyesidir. Denizcilik sektöründe hem sahip olduğu gemiler ile hem de kurumsal faaliyet anlayışı ile ilerleyen bir şirkettir. Safi Denizcilik şirketi, 2000’li yılların başında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana aktif olarak faaliyetlerine devam eden şirket, Türkiye’nin lider denizcilik şirketlerinden bir tanesi olma yolunda ilerliyor. Safi Denizcilik gemi işletme sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteriyor ve aynı zamanda 3000 DTW’den Panamax’a kadar her tonajda operatörlük ve gemi kiralama işlemlerini de profesyonel bir şekilde yerine getiriyor.

Safi Denizcilik Şirketinin Sahip Olduğu Gemiler

Safi Denizcilik şirketi, sahip olduğu gemiler ile sektörde çeşitli hizmetler veriyor. Bu hizmetleri verirken kullandığı gemilerden bir tanesi NKK Klas ve Liberya bayraklı olan M/V Mümtaz Amca isimli gemidir. Bununla birlikte şirketin sahip olduğu bir başka gemi ise BV Klâs ve Liberya bayraklı olan M/V Arif Amca isimli olan gemidir. Safi Gemi İşletmeciliği A.Ş. şirketi sektörde bu gemilerin yanı sıra BV Klas ve Liberya Bayraklı M/V Cengiz Amca gemisine de sahiptir. Bütün bu gemilerin acentelik işlemleri Safi Denizcilik tarafından tamamen kurumsal bir şekilde yürütülüyor. Şirket, BIMCO ve Deniz Ticaret Odası kuruluşlarının da üyesidir.

Safi Denizcik Şirketinin Gelişmiş Gemi Modelleri

Safi Denizcilik dünyanın ileri gelen dizayn firmaları, ekipleri ve çözüm ortakları ile birlikte başarılı işlere imza atıyor. Gelişmiş teknolojili olan 11.000 DWT, multipurpose, boxshape gemileri ile sektörde önemli işleri profesyonel bir şekilde yerine getiriyoruz. Türk Deniz Ticareti’nde şirket tarafından gerçekleştirilen faaliyetler uzun süredir devam ediyor.

Safi Denizcilik’in Tekneleri

Şirketin gemilerinin yanı sıra tekneleri de vardır. Römorkör olarak 2016 yılında yüksek manevra kabiliyeti olan 2 tane tekne şirket bünyesine eklendi. M/V Bedia Safi ve M/V Celal Safi isimli bu gemilerle birlikte iki tane palamar botu da şirket bünyesinde bulunuyor. Aynı zamanda Safi Pilot 1 ismiyle bir de pilot botu bulunuyor. Şirketin adresi ise Safi Espadon Kule D-100 Kuzey Yanyol Caddesi, 34880 Kartal/İstanbul konumundadır.

Safi Denizcilik Ortalama Maaşları 6+1
Kaptan / Baş Mühendis $7500
2. Kaptan / 2. Mühendis $4500
3. Kaptan / 3. Mühendis $3500
Reis / Fitter / Aşçı / Lostromo $2300
Usta Gemici / Yağcı $1700
Kamarot $1700

Bir Sınav Başlığı Girin
12 Haziran 2016
Geri Sayım Kodu