Marinsa(Densa) Denizcilik ve Maaşları

efekaptan
Temmuz 24, 2019

Marinsa denizcilik artıları ile eksileri ile bir şirkettir. Şirket içerisinde yirmi iki adet gemi bulunur. 2011 yılında armatörler kriz sırasında ayakta kalabilmek amacı ile altı gemi alarak olumlu etkiler yaratmıştır. Altı adet geminin bulunduğu tersaneler Vietnam, Kore, Japonya ve Çin ülkeleridir. Yönetim kurulu üyesi bulunan bütün gemilerin isimlerini hayvanlardan tercih ederek kendisi koymayı tercih ediyor. Firma birçok duruma dikkat eder. Kumanyasının iyi olmasına özen gösterir. Personeline değer veren bir yapısı bulunur. Yazılmış olan bütün dilekçeler göz önünde bulundurulur. Evlilik ile ilgili, askerlik ile ilgili, hastalık ve ölüm gibi durumlar konusunda hassasiyeti yüksek olan bir şirkettir. Gemilerinin içerisinde spor salonu şeklinde sosyal aktivitelerin bulunduğu sosyal imkânlar sunulur.

 

Marinsa Denizcilik Gemileri Hakkında

Marinsa denizcilik içerisinde birçok gemiyi bulunduran bir şirkettir. 180.000 kapasiteye sahip iki adet gemi bulunur. 83.000 kapasitesine sahip olan iki adet gemisi vardır. 55.00 ve 59.000 tonajlarına sahip olan sekiz adet gemisi bulunur. 36.500 kapasitesine sahip olan altı adet gemisi vardır. 158.000 tanker olarak iki adet aracı bulunur. 106.000 iki adet gemisi vardır. Gemilerin toplamda 1.730.000 tona sahip olan gemiler vardır. Aynı zaman da şirketin toplamda yirmi iki adet gemisi bulunur. Hepsi ihtiyaçların doğrultusunda kullanılan gemilerdir. Hangisine ihtiyaç duyulur ya da hangisi müşteri tarafından istenirse o gemi tercih edilerek kullanılır.

 

Marinsa Denizcilik İş Alımı Süreci

Marinsa denizcilik iş alımları hakkında akla gelen ilk soru maaşlarının ne kadar olduğudur. Kişilerin çalışma departmanlarına göre aldıkları maaşlarda da değişiklikler vardır. Aynı zamanda çalışan kişilerin çalışma şekillerine göre de maaşlarında farklılık vardır. Şirketin başvuru işlemleri internet üzerinden kabul edilir. Bu nedenle de eleman ihtiyacının olması durumunda duyurular internet üzerinden yapılır. Başvurusu ilk elemeden geçen kişiler firmaya davet edilerek mülakata alınırlar. Mülakatın olumlu geçmesi durumunda kişiler firmada çalışmaya başlar. Ancak olumlu geçmemesi durumunda kişilere reddedildiklerini belirten bir not gönderilir. Bu sayede kişiler işe alınıp alınmadıklarını öğrenme imkânına sahip olurlar.

 

Marinsa Denizcilik Hakkında

Marinsa denizcilik şirket kurulduğu an itibari ile yük gemileri ile ticari hizmet sunar. Teknik olarak, personel açısından, yapılan sigortalar, ikmal durumları gibi her konuda tam bir işletmecilik hizmetini sunmaya devam eder. Tankerler ile ticari işletmecilik hizmetini de ticari operasyon hizmetini de sunar. İşletmeciliğin yerine getirildiği gemiler ton olarak farklılık gösteren yapılara sahip olan gemilerdir. Bu nedenle de ihtiyaca uygun olan gemi kullanılarak gerekli olan işlemler en kısa sürede güvenli ve zamanında olacak şekilde yerine getirilir.

Marinsa Densa Denizcilik Ortalama Maaşları

Kaptan / Baş Mühendis 5+1 $6500
2. Kaptan / 2. Mühendis 5+1 $4700
3. Kaptan / 3. Mühendis   6+1 $3000
Reis / Fitter / Aşçı / Lostromo 7+1 $1700
Usta Gemici / Yağcı    7+1 $1600
Kamarot    7+1 $1600

ADRES: Küçüksu Mahallesi Ömür Tepe Sokak No:61 Kandilli Konakları Blok A13-34684 Üsküdar İstanbul/Türkiye

Telefon Numarası: 0 216 537 79 00

Fax Numarası: 0 216 537 79 15

Bir Sınav Başlığı Girin
12 Haziran 2016
Geri Sayım Kodu